*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Podcast Investeringsmarkeder | 19 min

Globalt overblik: Det går overraskende roligt fremad

Stormene raser omkring os, men på den økonomiske front sejler vi alligevel videre i et nogenlunde roligt farvand. Hvordan det kan lade sig gøre, forklarer chefstrateg Frederik Engholm i denne globale analyse. Og giver bud på, hvad der truer sejladsen.

Har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret?  Bliv kontaktet her.

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

 

Model.Name photo

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Podcast Investeringsmarkeder
17. juni, 2024

Chefstrateg efter rentemøder: Verdensøkonomien i meget favorabel position

Efter de to ledende centralbanker, Federal Reserve i USA og ECB i Europa, har holdt rentemøder, gør chefstrateg Frederik Engholm status over udsigterne for økonomien og markederne. Hør også, hvorfor det nært forestående franske valg er interessant for dig som investor.
Artikel Investeringsmarkeder
12. juli, 2024

Inflationen i USA falder mere end ventet

Amerikansk inflation faldt i juni til 3%, og også for kerneinflationen peger pilen den rigtige vej, nemlig nedad. Det er dermed endnu en god nyhed for dem, der går og håber på lavere renter, da det isoleret set øger den amerikanske centralbanks muligheder for at sætte renten ned.
Artikel Investeringsmarkeder
9. juli, 2024

Frankrig: Politisk usikkerhed efter mudret valgsejr til centrum-venstrepartierne

Som ventet gav valgresultatet intet klart flertal i Nationalforsamlingen, men strategien med at ”inddæmme” højrefløjen må siges at være lykkedes over forventning. Regeringsforhandlingerne bliver dog svære, og en ny regering er således næppe lige om hjørnet.