*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Pristest
Artikel Privatøkonomi | 3 min

Nykredit vinder stort i ny pristest

32.000 kroner. Så meget er der potentielt at spare om året, hvis man vælger Nykredit som bank. Det skriver mediet Finans, der står bag en undersøgelse af priserne hos Danske Bank, Nordea, Jyske Bank og Nykredit.

Nykredit

Det kan godt betale sig at sætte sig ind i priserne, når man vælger bank. En spritny prissammenligning i Finans, foretaget blandt de fire største banker med eget realkreditinstitut, viser nemlig, at der kan være tusindvis af kroner at spare.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i en typisk dansk familie med to voksne og to børn, som har et realkreditlån på 2,4 mio. kr., et banklån på 450.000 kr., et billån på 300.000 kr., en kassekredit og et indestående på 75.000 kr.

Familien sparer ifølge Finans’ undersøgelse 32.000 kroner om året ved at vælge Nykredit.

Ens priser og KundeKroner

Det er Nykredits ens priser til alle kundetyper på bankboliglån og den rabat på bidragssatsen på realkreditlånet, der gives i form af KundeKroner, der gør, at testen falder ud til Nykredits fordel, oplyser Finans. De tre andre banker i testen har forskellige priser til forskellige kundesegmenter på bankboliglån og tilbyder desuden ikke rabatter tilsvarende KundeKroner.

Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit, er naturligvis glad for resultatet.

”Jeg er glad for, at undersøgelsen viser, at vi i Nykredit og Totalkredit er det billigste valg for familier, der skal købe bolig eller elbil. Vi har valgt, at vores elbil- og boligkunder får den samme pris, uanset hvem de er, og hvor i landet de bor, og det er ifølge Finans sammen med KundeKroner udslagsgivende for, at Nykredit er billigere end konkurrenterne”, siger Tonny Thierry Andersen.

Fordelen ved at være kunde i et foreningsejet Nykredit

Det er i høj grad takket være Nykredits særlige status som foreningsejet, at pristesten falder ud til Nykredits fordel, siger Tonny Thierry Andersen.

”Resultatet af pristesten er endnu et vidnesbyrd om de fordele, der er ved at være kunde i et foreningsejet Nykredit. Det er nemlig vores foreningsejerskab, der gør, at vi kan lade det komme vores kunder til gode, når Nykredit klarer sig godt – blandt andet i form af KundeKroner”.

Læs mere om pristesten i Finans eller Børsen:

Spar mange tusinde kroner om året på at skifte bank (finans.dk)

Nykredit vinder over konkurrerende banker i ny pristest (børsen.dk)

Vil du høre mere?

Er du klar til at høre mere om dine muligheder som kunde i Nykredit? Så udfyld vores formular her, så hører du fra os hurtigst muligt.

Relaterede Artikler

Artikel Privatøkonomi
5. juli, 2024

Boost pensionsopsparingen inden 2026, og opnå en økonomisk gevinst

Betaler du topskat? Så kan du få en økonomisk fordel ved at booste pensionsopsparingen, inden personskattereformen træder i kraft i 2026. Indbetalinger i 2024 og 2025 kan nemlig give en ekstra besparelse på op til 7,5 procent.
Artikel Privatøkonomi
1. juli, 2024

Mange misser gylden mulighed for afkast

243.000 kr. Så mange penge havde hver dansker i gennemsnit stående på bankkontoen ved udgangen af maj måned. I alt løber det op i 1.168,9 mia. kr. – et rekordhøjt beløb, og en stigning på 6,9 procent i forhold til året før.
Artikel Privatøkonomi
27. juni, 2024

Nykredits klimamål blåstemplet

Foreningsejede Nykredit bliver første store långiver og systemiske, finansielle institut i Skandinavien med klimamål, der er blåstemplet af Science Based Targets initiative (SBTi).