*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Bolig i udlandet
Artikel International Frankrig | 3 min

Drømmer du om bolig i Spanien eller Frankrig?

Andelen af danskere, der køber feriebolig i Sydeuropa er steget støt de seneste år, og ikke mindst Spanien og Frankrig lokker. Nykredit har mere end 20 års erfaring med at hjælpe kunder med køb af ejendom begge steder.

Nykredit

Der er mange myter om besværet ved køb af bolig i udlandet. Mange er fx af den opfattelse, at det er besværligt at finansiere købet, at det er svært at navigere i lokale love og bureaukrati og at processen vanskeliggøres af sprogbarrierer. Mange er også usikre på forholdene omkring arv- og formueskat. Men det behøver ifølge Charlotte Kaae, direktør for Nykredit International, slet ikke at være så besværligt.

”I Nykredit har vi mere end 20 års erfaring med finansiering af og hjælp og rådgivning til køb af bolig i Spanien og Frankrig. Igennem de mange år har vi opbygget et solidt og bredt netværk af dygtige samarbejdspartnere, herunder mæglere, advokater etc. Og som de eneste i Danmark kan vi tilmed tilbyde et dansk realkreditlån til finansiering af boligen”, siger Charlotte Kaae.

Dansk realkreditlån

Når du finansierer dit køb af bolig i udlandet med et dansk realkreditlån, er lånet er baseret på den korte europæiske rente, Euribor3, som er en variabel rente, og som tilbydes med en løbetid på op til 30 år ved lån i Spanien med mulighed for 10 års afdragsfrihed. På lån i Frankrig tilbydes lån med en løbetid op til 25 år. 
Du kan nemt beregne, hvad det koster at finansiere en bolig i Spanien eller Frankrig her. Beregn lån til køb af bolig i udlandet.

Med dig hele vejen – på dansk

”Når du køber bolig i Spanien eller Frankrig med Nykredit som din partner, er du sikret en proces, hvor vi er med dig hele vejen - lige fra kontakten til lokale myndigheder til finansieringen. Hele processen foregår desuden på dansk, og varetages af danske kolleger med et indgående lokalt kendskab”, siger Charlotte Kaae.

Hvis du overvejer at købe bolig i Spanien eller Frankrig, kan du læse meget mere her, hvor du også finder kontaktoplysninger på Nykredit International: Køb og lån til bolig i udlandet i Frankrig eller Spanien

Kvinde læner sig op af rækværk indvendigt i Nykredit Huset og smiler mod kamera

Charlotte Kaae, direktør for Nykredit International

Relaterede Artikler

Artikel International Frankrig
4. april, 2024

Bolig i udlandet? Husk at selvangive senest 1. juli 2024

Ejer du en bolig i Frankrig eller Spanien, skal du huske at selvangive det på www.skat.dk senest 1. juli. Du skal særligt være opmærksom på at huske rentefradraget og undgå at betale for meget i ejendomsværdiskat.
Artikel International Frankrig
4. april, 2024

Frankrig: Nye regler for udlejning via Airbnb

Udlejer du via Airbnb i Frankrig? Eller overvejer du at gøre det? Så er det relevant for dig at vide, at der i januar i år blev vedtaget nye regler for området
Artikel International Frankrig
4. april, 2024

Dobbeltbeskatningsoverenskomst med Frankrig – er trådt i kraft

Efter 15 år har Danmark endelig fået en ny dobbeltbeskatningsoverenskomst (DBO) med Frankrig.