*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
TestaViva
Artikel Erhverv | 3 min

TestaViva: Juridisk tryghed for Nykredits erhvervskunder

I Nykredit har vi indgået et samarbejde med TestaViva, så vores erhvervskunder nemt og til fordelagtige priser kan stifte selskab og få styr på sine juridiske dokumenter.

Nykredit

At starte og drive virksomhed kan være komplekst og krævende med bunker af administrative opgaver og vigtige beslutninger, der skal træffes. Hos Nykredit er vi derfor stolte af nu at kunne tilbyde vores erhvervskunder en attraktiv og nem juridisk løsning med TestaViva.

TestaViva hjælper allerede Nykredits privatkunder med testamenter og fremtidsfuldmagter.

Nu udvides samarbejdet til også at omfatte Nykredits erhvervskunder, som tilbydes en samlet juridisk løsning, særligt målrettet små og mellemstore virksomheder.

Fleksibel løsning til konkurrencedygtige priser

”Med TestaViva får vores erhvervskunder adgang til alle nødvendige juridiske dokumenter - fra selskabsoprettelse og ansættelseskontrakter til ejeraftaler - samlet på én sikker platform. Man vælger selv, om man vil håndtere det meste, eller om man vil overlade det hele til TestaViva. Uanset, hvad man vælger, vil man drage fordel af meget fordelagtige og konkurrencedygtige priser, der er tilpasset det engagementsniveau, man har i Nykredit Erhverv.”, siger Marc Nitz, afdelingsdirektør i Direkte Erhverv.

Med samarbejdet mellem Nykredit og TestaViva har man som kunde i Nykredit Erhverv mulighed for både at sikre sig selv, sin familie og sin virksomhed juridisk tryghed – uanset om man er i opstartsfasen, eller allerede er en dreven virksomhedsejer ”Uanset om man er i opstartsfasen, eller allerede er virksomhedsejer, kan TestaVivas løsninger være med til at give den nødvendige juridiske tryghed, man har brug for, når man skal drive virksomhed. Det er vi glade for, at vi nu, sammen med TestaViva, kan tilbyde vores kunder”, siger Marc Nitz. Kontakt Nykredit Erhverv, hvis du vil høre mere.

Relaterede Artikler

Artikel Erhverv
16. september, 2024

Lempeligere regler for generationsskifte (måske) på vej

I juni blev der indgået en politisk aftale om et stærkere erhvervsliv. Aftalen begynder så småt at udmøntes i konkret lovgivning - herunder et forslag om en række forbedringer af rammevilkårene for generationsskifte, der netop nu er i høring.
Artikel Erhverv
3. juni, 2024

Gode råd til at undgå CEO fraud

Også virksomheder kan blive ramt, når kriminelle fx udgiver sig for at være chefen og beder om store pengeoverførsler - også kaldet direktørsvindel eller CEO fraud.
Artikel Erhverv
18. marts, 2024

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.